PROFIL
Vi startede i 1988 med Belgierheste. Den første vi købte, var "Stjerne" en 7år gammel ifolet hoppe med et hoppeføl ved siden. Så var vi godt i gang. Den er mormor og mor til Robbyline som vi stadig har. "Stjerne" fik 14 føl, inden hun afgik.

I 1994 kom vi i kontakt med nogle belgieravlere fra Ålborg, som skulle til et stort skue i Holland. Det blev vores held, at de senere ringede og spurgte om hvis vi ville, måtte vi godt køre med. De var to biler, der skulle af sted. Det var en fantastisk oplevelse for os, der var ca. 275 belgerheste. Da vi (aftenen før skuet) havde været i stalden under en time, så Ole en enorm hoppe og han sagde: hvis hun har et hingsteføl derhjemme ville han have det. Det havde hun og det blev vores start med hingste.
Libero uit de Linde
Da vi kom hjem fik jeg travlt med at få alt ordnet med import, fragt m.v. Alt lykkedes og vi hentede en 4 mdr. gammel Libero uit de Linde ved transportcenteret i Vejle. "Libero" var en fantastisk hingst. Ole fik ham også kørt til, vi kørte nogle dejlige ture i skoven med ham. Vi har ham desværre ikke her mere. Han nåede at få mange fine præstationer, nemlig:

  • Som 2 års til landsskue i Herning, gik han på fløjen med 23 p. og ærespræmie.
  • Som 3 års til hingstekåring, gik han på fløjen kåret i 1. kl. med 9 i helhed, ærespræmie og publikumsvinder.
  • Som 3 års til landsskuet i Herning, gik han på fløjen med 23 p. og ærespræmie.
  • Som 4 års til hingstekåring, nr. 2 på fløjen kåret i 1. kl. med 9 i helhed.
  • Som 4 års til landsskuet i Herning, nr.2 på fløjen med 23 p.
  • Libero uit de Linde og Ole på træningstur med tilvending af sele Siden har vi været i Holland og Belgien ca. 3 gange pr. år. Ejerne af "Stal deLinde" hvor vi købte Libero er nu vores gode venner.

    I dag har vi "Victor uit de Vinkenpeel" som vi også selv har impoteret som føl, han voksede op sammen med "Rocky af Riis" som er efter Robbyline og Libero. De var begge til kåring 2002, Victor kom på fløjen og Rocky på 3. pladsen begge med 9 i helhed, det var en stor dag for os.

    I sommeren 2001 købte vi et hingsteføl hos en af de bedste avlere der er i Belgien, "Arno van de Blauwhoeve" som er brunskimmel og enorm kraftig. Denne er dog blevet slagtet fornylig i juni 2003. Senere på sommeren købte vi "Bart van de Kesselsedijk" som er meget mørk brun og kan trave så han svæver. Han vil blive stillet til kåring i februar 2004.